Pereboom Paasloo voor volledige verzorging van de maisoogst
Pereboom Paasloo voor het betere dorswerk

Inkuilen van gras met behulp van een ladewagen

Een maaicombinatie met voormaaier en achtermaaier

Pereboom Paasloo voor het zaaien van gras, mais en granen

 
 
 
opraap wagen
 
 

Over Pereboom Paasloo

Landbouw- en loonbedrijf Pereboom te Paasloo richt zich op de teelt, oogst, verwerking en handel van veevoedergewassen. Loonbedrijf Pereboom onderscheidt zich van concurrerende loonbedrijven in de regio door zijn specialisatie en akkerbouwmatige kennis van de teelt.

Deze kennis en ervaring komt voort uit de eigen landbouwtak van het bedrijf, die inmiddels 36 jaar bestaat.

Geschiedenis

Landbouw- en loonbedrijf Pereboom Paasloo is in 1980 opgericht door Hans en Ditty Pereboom. Het bedrijf is begonnen met loonspuiten en het verbouwen van diverse gewassen. Door de jaren heen is het bedrijf verder uitgebreid met diverse diensten. Sinds 2011 is ook de zoon van Hans en Ditty, Sander, werkzaam in het bedrijf.

Kenmerken

Tegenwoordig voorziet landbouw- en loonbedrijf Pereboom  in de behoefte van melkveehouders om het maximale uit hun voederwinning te halen. Kenmerken van het bedrijf zijn: een hoge kwaliteit van het geleverde werk, een up to date machinepark, proactief meedenkend met de klant en enthousiast en gemotiveerd personeel.

Certificering

Bovendien zijn wij GMP gecertificeerd en beschikken wij over een Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven (AVB) die voldoet aan de eisen die de zuivelfabrieken stellen. Wij kunnen en mogen u dus, op een veilige en traceerbare wijze, voorzien van diervoeders.

Wij zijn u graag van dienst bij diverse (agrarische) werkzaamheden. Ook staan wij u graag te woord voor een nader advies.

over pereboom paasloo

 

gmp certificering
cumela nederland
gmp

Landbouw- en loonbedrijf Pereboom
Tel: 0561-451695
Tel: 0561-851797
E-mail: info@pereboompaasloo.nl

Volg ons op social media