Pereboom Paasloo voor volledige verzorging van de maisoogst
Pereboom Paasloo voor het betere dorswerk

Inkuilen van gras met behulp van een ladewagen

Een maaicombinatie met voormaaier en achtermaaier

Pereboom Paasloo voor het zaaien van gras, mais en granen

 
 
 
opraap wagen
 
 

Mestinjecteren

Wij kunnen verschillende oplossingen bieden voor het bemesten. Zo beschikken wij over een Joskin tank. Het voorkomen van insporing is leidend geweest bij de keuze voor deze tank. De tank is niet zwaar en de tankinhoud is beperkt, namelijk 11.500 liter. De tank is voorzien van brede banden, zuigarm met turbovuller, snijkast, flowmeter en een hoge capaciteit Jurop vacuümpomp. Voor de tank staat een Case Puma 215 voorzien van brede banden, GPS en stuurautomaat. in combinatie met de op de tank aanwezige flowmeter kunnen we zo zeer nauwkeurig bemesten. Vraag naar onze tarieven en werkwijze.

Tevens kunnen wij de transport van mest voor u uitvoeren. Tijdens het seizoen beschikken wij over een vrachtwagen voorzien van weeg- en monsterapparatuur. Daarnaast hebben wij een container. De ervaring leert dat zelfs op kleine afstanden het snel uit kan om de vrachtauto en container in te zetten.

producten

Het sleepslang bemesten verzorgen wij in samenwerking met Loonbedrijf Van den Akker. Wij bemesten met een 12 meter brede agrometer bemester, gekoppeld aan een trekker voorzien van GPS en brede banden op lage druk.

Bekijk de onderstaande video voor een beeld van het sleepslang bemesten door van den Akker en Loonbedrijf Pereboom Paasloo.

gmp certificering
cumela nederland
gmp

Landbouw- en loonbedrijf Pereboom
Tel: 0561-451695
Tel: 0561-851797
E-mail: info@pereboompaasloo.nl

Volg ons op social media